Q1.All items in YoungHouse22 is ready stock or pre-order?
Ans: All items in YoungHouse22 is ready stock.
Q2. Since it's only ready stock, will YoungHouse22 re-stock some fast selling item?
Ans: As long as our supplier have the stock we will re-stock for our customer.
Q3. Since all items are ready stock, but why after payment done, I received message from YoungHouse22 that the item is ''Out of Stock'' or ''Stop Production''?
Ans: YoungHouse22 is processing order according to customer checking the stock availability. As it is a First
come First serve basis (Customer actually paid) then, it will reserved to the customer whom actually pay
first.
In such conditions,we will restock from our overseas supplier and it takes about 7 to 14 working days to
arrived at Malaysia.
Sometimes, due to the delay of shipment or Kastam duty issue, the shipment may be delay due to the
issue. We will send email to our customer whom are involved during the waiting period.
Another conditions during our restock item from our oversea suppliers, IF the specific item had stop its
production, Thus, buyer/customer can only change to other available items.
Q4. What can I do if my order item has no stock or stop production?
Ans: You can either change to other available item or request refund for this particular item.
Q5. How long do I need to wait to received my order after payment is done?
Ans: Estimate within 5 to 7 working days ( not include Weekend & Public Holidays)
Q6. What should I do if I didn't received my parcel after the waiting period of 7 working days?
Ans: You can email us at younghouse22:gmail.com
Q7. Is the real item exactly the same as the picture?
Ans: All the pictured are provided directly by oversea supplier and it just for reference purpose only.
The items are 95% as the picture. If there is any different between the picture and real item, we will refer
the real item as standard. We will not accept and quality issue complaint as return or refund excuses.
Q8. Is the description measurement 100% same with the real item?
Ans: Due to the different measurement standard and tools use by the suppliers and buyers, the real item measurement may vary -/+2cm. If there is any different between the descriptions and real item, we will refer the real item as standard. We will not accept any wrong measuremnt as return or refund excuses.
Q9. Is the item include the accessories worn by the model?
Ans: No there will not be any accessories included. All of its are just for illustration purposes.
Q10. Can I exchange or return the purchased item?
Ans: We will not allow any exchange or return for sold items due to any reason.